Facultatea asta!

Pai uite ca am aflat si prima nota la primul examen din sesiunea asta. Am luat 10, da. Eu care nu am fost la niciun curs, si care am citit vreo 4 ore in noaptea dinaintea examenului. Si am rezolvat cateva teste grila care in mod miraculos mi-au ramas in cap. Si azi, cand le-am spus colegilor cat am luat, belea tata! Cum frate, cand eu am fost ora de ora, si am dat referat, si lucrare, si m-a ascultat, si masa mare am luat 8, si tu iei 10? Raman fara bursa si o iei tu!

Hai mai stati linistiti ca nu asta e scopul meu. Desi poate ar trebui. Dar stiind ca nu ar fi cintit, nici nu vreau asta. Dar nu, studentii modeli se panicheaza frate ca le iau eu bursa. Si de fapt nu stiu de ce ma mir, ca doar stiu cum sunt oamenii in ziua de azi. Dar…uneori inca ma surprinde. Si eu am dat cursuri si am ajutat la examen. Si nu mi-a pasat ca a luat mai mult. Sa-i fie de bine si sa-mi fie pe lumea ailalta :)).

In fine… Sa ma bucur ca p-asta l-am luat, ca mai am 6 pe care le vad restante:))

5 gânduri despre “Facultatea asta!

  1. bv pentru 10 si alt bv pentru atitudine. numa pentru aia din prima parte, insa.. nushu cum se intampla, ca si eu ma mai inciudez pe colegi.. si asta pentru ca eu nu ma prea duc[ ce i drept, dau p acolo mai mult un pic decat tine :)) ] eu ma inciudez pe astia care se duc si tot habar n au.. adica sa fie, domne, pe merit! fiecare cat stie, nu la cat se trezeste sa ajunga [sau NU] la cursu’, seminaru’ masii la ora aia criminala.. 7 jumate, auzi. ceea ce inseamna ca pleci la 6 jumate d acasa, ca na, stai in bucuresti.. si ce conteaza ca esti u gata in 10 minute, cand baia e la mijlocul coridorului si u stai la ultima camera [la cap de coridor…stii?:) ] si pana ajungi, faci 5 minute… inca 5.. apoi misca te usor, nu darama sifonierul ca la tine acasa, ca na, fetele tale dorm pana la 8..sau 9 sau pana la cat au ele chef. sau curs:)) da, cum ziceam..facultatea asta…

  2. Si eu tot marti…am contabilitate 😦 si la fel ca la mate…nu stiu nimic. Daca reusesc maine sa fac rost de niste cursuri sper sa le citesc….

  3. Vai de contabilitatea mea, ca eu am 2, conta financiara si conta publica. Si…sunt paralela :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s